fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Запрошуємо вас взяти участь в опитуванні для оцінки впливу пандемії на діяльність громадянського суспільства та життя громад в Україні, яке ляже в основу формування програм та механізмів швидкого реагування на потреби. Це опитування - наш спосіб долучитись до створення системи реагування та підтримки  громадянського суспільства в кризових умовах. Просимо вас зробити свій внесок і сподіваємося, що це пришвидшить для вас доступ до нових можливостей!

Непередбачувана та складна ситуація, викликана коронавірусом, вплинула на нашу професійну діяльність, поставивши під загрозу роботу майже кожної організації громадянського суспільства та активістів. Звичайні підходи до роботи й управління фактично не працюють. Ми з вами потребуємо розуміння всіх викликів, загроз, слабких місць, щоб оперативно сформувати наші плани для дій, для надання можливостей подальшого розвитку громадянського суспільства та взаємодії з партнерами з приватного та публічного  секторів.

Щоденно ІСАР Єднання отримує запити від ОГС та експертів на загальну та програмну підтримку, навчання он-лайн технологіям, доступ до ліцензійних програм для комунікації, гранти швидкого реагування на потреби громади та для збору місцевих коштів, підтримку мережування та ініціатив з адвокації. Для цього організації, у тому числі і наша, установи підтримки інфраструктури громадянського суспільства, донорська спільнота вже активно напрацьовують та адаптують програми фінансової та технічної допомоги. Але ефективність цієї підтримки залежить від ґрунтовного аналізу ситуації та розуміння реалістичних потреб на національному та місцевому рівнях. 

Тож будемо вдячні за приділений час та увагу для заповнення цієї анкети: