fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45
«ІТ-школа» - унікальний проект компанії «Майкрософт Україна», спрямований на підвищення рівня комп’ютерної грамотності серед керівників та менеджерів організацій громадянського суспільства. Курс навчання побудований таким чином, щоб структурувати знання, комплексно охопити усі сфери застосування програмного забезпечення та покращити організаційну спроможність учасників. Протягом 2014 року відбудеться 4-5 семінарів різної спрямованості, кожен з яких буде присвячений вивченню окремих продуктів та сервісів Microsoft та їх ефективному застосуванню в різних сферах діяльності НУО.

Перший семінар з навчального циклу «ІТ-школи» відбудеться 18 березня 2014 року. У ході семінару пройдуть презентації «Microsoft YouthSpark Global Initiative» та «Capacity Development Marketplace system». Окремий час в ході семінару буде приділено вивченню Microsoft One Note. Два великі навчальні блоки будуть присвячені вивченню Win8 (прощавай XР!) та О365 (переходимо в хмари). В пообідній час семінару будуть розглянуті кейси з ефективного використання технологій Microsoft для посилення організаційного розвитку НУО та ефективні інструменти CRM-систем.

Навчання безкоштовне.

Реєстрація до участі в семінарі є обов’язковою і триває до 11 березня 2014 року.

Для реєстрації, пройдіть, будь ласка, за посиланням та скачайте анкету учасника. Цю анкету необхідно заповнити, підписати «Заяву про конфіденційність», перевести файл у pdf-формат і надіслати організаторам на адресу ngo-ua@microsoft.com Будь ласка, дочекайтеся лист-підтвердження Вашої реєстрації!

Детальніша інформація про "ІТ-школу для НУО" програму доступна за посиланням.