fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Дорогі друзі, запрошуємо усіх охочих взяти участь у вебінарі, присвяченому «ІТ-школі для НУО», яку проводить «Майкрософт Україна».

Вебінар відбудеться у середу, 05 березня 2014 року з 12:00 до 12:45 та буде проводитись організаційним партнером проекту ІСАР “Єднання” спільно з «Майкрософт Україна».

«ІТ-школа» – унікальний проект компанії «Майкрософт Україна», спрямований на підвищення рівня комп’ютерної грамотності серед керівників та менеджерів організацій громадянського суспільства. Перший семінар школи відбудеться 18 березня, реєстрація на нього закінчується 11 березня.

У ході вебінару Олександра Чувакова, координатор соціальних проектів компанії «Майкрософт Україна», кандидат наук із соціальних комунікацій, детально розповість про розклад семінару та анонсує конкурси та «цікавинки» заходу.

Технічні деталі. Для того, щоб долучитися до вебінару, перейдіть, будь ласка, за посиланням:  http://www.microsoft.com/uk-ua/download/confirmation.aspx?id=15755 (скопіюйте та вставте у адресний рядок вашого інтернет-браузера) та встановіть модуль, який автоматично буде запропоновано встановити. Перевірте також, будь ласка, чи відключено проксі-сервер на вашому комп’ютері, якщо його не відключити, можливі проблеми зі звуком у ході вебінару.

Після встановлення модуля Microsoft Lync Web App, перейдіть за посиланням: https://meet.lync.com/isarnetua/webinar/WPYQW3QH (скопіюйте та вставте у адресний рядок вашого інтернет-браузера) та приєднайтеся до зібрання, використовуючи опцію “Приєднатися до зібрання за допомогою Microsoft Lync Web App”. Будь ласка, переконайтеся, що антивірус не блокує модуль для найкращої якості звуку та зображення.

Телефон для запитань 044 201 01 60