fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45
Шановні колеги!

Запрошуємо вас взяти участь у вебінарі, присвяченому ваучерній системі з підтримки організаційної спроможності медіа-ОГС. Він відбудеться на порталі Маркетплейс 15 березня (п’ятниця) об 11 годині 30 хвилин.

Вебінар буде проводитись адміністратором ваучерної системи – ІСАР “Єднання” у партнерстві з Проектом «У-Медіа», що виконується Інтерньюз за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Марія Козубська, координатор програми «У-Медіа», розповість про плани у рамках кооперації Інтерньюз підтримувати національні та регіональні недержавні неприбуткові медіа-організації, які нещодавно з’явилися на ринку, або тільки почали розбудовувати організаційну спроможність НДО. Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР “Єднання”, докладно розповість про можливість отримання коштів для покращення діяльності медіа-ОГС та підвищення ефективності їх програм, опише порядок заповнення аплікаційних форм та правила отримання ваучерів (грантів), а також відповість на ваші запитання щодо різних аспектів роботи ваучерної системи.

Приєднуйтесь до вебінару (попередня реєстрація не потрібна) та задавайте свої питання! Заходьте на www.ngomarket.org.ua/webinar/webinar-124 об 11:15, переходьте за посиланням (буде доступне з 11:15), встановлюйте MS Lynk плагін та користуйтесь всіма можливостями вебінару!