fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45
Зіркові гості та «червона доріжка»; церемонія нагородження «Благодійник Приірпіння - 2012» і танцювальні майстер-класи від Григорія Чапкіса та; вручення сертифікатів на підтримку молодіжних творчих проектів і благодійний аукціон; розваги, конкурси і сюрпризи – таким заплановано Другий Бал Благодійництва Приірпіння.

Він буде проходити з 16:00 до 21:00 години 30 березня 2013 року в приміщенні Центрального будинку культури (м.Ірпінь, вул. ІІІ Інтернаціоналу, 183).

Зіркові гості: Дар'я МАЛАХОВА, Ірена КАРПА, Катя ЧІЛІ, Григорій ЧАПКІС, Едуард ДІЛЯ Приступа

Бал Благодійництва - 2013 - це унікальний іміджевий проект, покликання якого -об’єднати прекрасне та чуттєве задля розвитку благодійності. Бал - це надзвичайна подія в культурному житті Приірпіння, особливо для людей, які готові щиро підтримати розвиток культури та мистецтва в регіоні. Благодійні кошти, зібрані в рамках Балу Благодійництва, будуть спрямовані на підтримку обдарованої молоді Приірпіння.

Гостей Балу розважатимуть: Народний колектив бального танцю Мистецького центру "Сузір'я"; Євген Гунько - оперний і концертний співак, лауреат міжнародних конкурсів; Молодіжний струнний квартет; обдарована молодь Ірпінської музичної школи; студія індійського танцю.

Дрес-код: вечірні сукні для дам, темні костюми для джентельменів.

Запрошення – 250 грн. пара, деталі заходу, процедура сплати внеску та спонсорські пакети ви можете знайти на сайті Фонду громади Приірпіння, який є засновником та організатором Балу.