fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45
Проект USAID RESPOND оголошує конкурс проектних пропозицій із застосування науки впровадження з метою дослідження процесу запровадження ефективних поведінкових втручань серед груп ризику в Україні.

Метою конкурсу є оцінка процесу і безпосередніх результатів застосування та запровадження міжнародних ефективних поведінкових втручань у контексті України. У рамках окремого конкурсу Проект RESPOND надасть гранти місцевим громадським організаціям, що опікуються групами високого ризику ВІЛ, на реалізацію трьох міжнародних ефективних поведінкових втручань у Дніпропетровській, Чернігівській, Львівській, Миколаївській та Одеській областях.

За результатами цього конкурсу Проект RESPOND планує надати 3 (три) гранти на суму до 75 тис. дол. США кожен. Організації мають подати орієнтовні бюджети, засновані на вивченні населення у кількості 100 осіб з одного населеного пункту. Остаточний бюджет буде скоригований в залежності від географічного розташування та розміру цільової групи за обраною грантером ЕПВ, а також відповідно до остаточних протоколів досліджень.

Термін реалізації пропонованих проектів має бути серпень 2013 р. – травень 2015 р. (22 місяці).

Заявки приймаються до 24 червня 2013 року на електронну пошту: grants_respond@pact.org.ua із зазначенням «На конкурс дослідницьких грантів» у темі повідомлення.

Отримати відповіді на запитання щодо оголошеного конкурсу ви можете звернувшись до п. Катерини Козлової, грант-менеджера проекту RESPOND за телефоном +380 (44) 377-54-64