fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45
Щиро дякуємо усім за такий великий інтерес до ІІ Форуму з організаційного розвитку!

Просимо занотувати, що Форум відбудеться 21 листопада 2013 року у м. Києві, в приміщенні НСК «Олімпійський» за адресою вул. Червоноармійська, 55 (Велика Васильківська, 55)

Найзручніший спосіб дістатися до місця проведення Форуму - на метро, до станції «Олімпійська». Вийшовши з метро, прямуйте просто до будівлі стадіону через ворота «ЗАХІД 4», там побачите банер Форуму, який підкаже, куди рухатися далі.

 

Початок реєстрації о 8 годині 30 хвилин. Початок роботи Форуму о 9 годині 30 хвилин.

Уклінно просимо заздалегідь ознайомитися з програмою Форуму, це допоможе вам завчасно визначитися, яку з подій Форуму, що відбуватимуться одночасно, ви хочете відвідати.

Також запрошуємо переглянути сторінку з іменами тренерів, спікерів та модераторів Форуму та надихнутися тими майстер-класами, інформаційними сесіями та презентаціями, що їх вони будуть проводити.

З великою радістю хочемо повідомити, що під час Форуму відбуватимуться не тільки навчальні та консультаційні заходи, але й різні розваги та конкурси, серед яких:

  • конкурс на найцікавішу активність (майстер-клас, «круглий стіл», кейс-стаді, інфо-сесію тощо), переможця в якому буде визначено за результатами голосування учасників «смайликами»;
  • конкурс на найдружнішу команду (переможцем стане організація, яка буде представлена на Форумі найчисельнішою кількістю представників);
  • конкурс на найпопулярнішого сервіс-провайдера (за результатами тендерів, що відбулися через систему Сapacity Development Marketplace)

та ще багато іншого!

З нетерпінням чекаємо вас на Форумі,

Щиро,

команда ІСАР «Єднання»,

адміністратора ІІ Форуму з організаційного розвитку