fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

COPY COPY COPY COPY COPY COPY Facebook публікація 940x788 пікс Instagram публікація Публікація для соцмереж Користувацькі розміри Instagram публікація 2Грантовий конкурс «Швидка необхідна підтримка» впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського союзу у межах проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні» (EU4Civil Society Sustainability in Ukraine).

 

У квітні відібрано 2 організації для фінансування за конкурсом  грантів  «Швидка необхідна підтримка»: 

1. Громадська організація "Кіровоградське обласне об'єднання громадян Інститут соціокультурного менеджменту", яка посилить свою спроможність проводити онлайн-навчання та дистанційне консультування місцевих громадських організацій   з використання програмно-цільового методу при аналізі бюджетних програм для подальшого донесення результатів громадам та долучення їх до впливу на формування місцевих бюджетів.

2. Громадська організація "Доступно.ЮА" запустить роботу соціального підприємства «Бюро доступності», для того, щоб допомогти українському бізнесу стати доступним для людей з інвалідністю, потреба чого ще більше актуалізувалася в умовах пандемії  

Мета конкурсу «Швидка необхідна підтримка» - посилити стійкість громадських та благодійних організацій до викликів та надзвичайних ситуацій, допомогти подолати можливі негативні впливи та забезпечити безперервне виконання власних місій.

Термін реалізації проєктів за конкурсами складатиме від 3 до 12 місяців.

Прийом проєктних пропозицій триває постійно. Детальні запрошення до участі можна завантажити за посиланням тут (Швидка необхідна підтримка).

Кінцевий термін подання пропозицій для розгляду на найближчому засіданні до 10 червня 2021 року.