fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Грантовий конкурс фінансується у межах проєкту "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України", який реалізовується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Відбіркова комісія підтримала 9 організацій, які організовуватимуть регіональні майданчики, і  розроблятимуть "Порядок денний громадянського суспільства України" у 20-х областях

  1. ГО "Нова генерація". Проведе дослідження в Херсонській області для розробки Порядку денного громадянського суспільства України.  
  2. Мережа хабів громадянського суспільства України. Проведе дослідження для розробки Порядку денного громадянського суспільства України та різні заходи з метою промоції Платформи "Маркетплейс" у таких областях: Донецька обл., Луганська обл., Закарпаття, Кіровоградська обл., Хмельницька обл., Рівненська обл., Полтавська обл., Львівська обл., Вінницька обл., Волинська обл., Миколаївська обл., Житомирська обл. 
  3. Центр соціального партнерства. Проведе дослідження – в Сумській обл.
  4. Центр громадського моніторингу та аналітики. Проведе дослідження – в Тернопільській обл.
  5. ГО "Агенція міських ініціатив". Проведе дослідження – в Чернігівській області, проведе баркемп про вплив громадянського суспільства в Чернігівській області “Як громадські ініціативи змінюють життя українських міст” та літнього табору організаційного розвитку “Громадські ініціативи - можливості для втілення”.
  6. ВГО "Асоціація сприяння самоорганізації населення". Проведе дослідження – в Одеській обл. та проведе регіональний фестиваль під назвою «NGO-FEST ODESSA».
  7. Дніпропетровська обласна спілка воїнів АТО". Проведе дослідження – в Дніпропетровській обл.
  8. БО "Фонд громади Березані". Проведе дослідження – в Київській обл.
  9. Товариство "Український Народний Дім в Чернівцях". Проведе дослідження – в Чернівецькій обл.

"Порядок денний громадянського суспільства України" – це візійний та операційний документ для окреслення основних викликів, які стоять перед громадським сектором та шляхів його подальшого розвитку, враховуючи особливості регіонів.

Після проведення регіональних досліджень планується стратегічна сесія за участю експертів, представників команди проєкту "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України", стратегічних, тематичних та регіональних партнерів проєкту, а також інших стейкголдерів розвитку громадянського суспільства з усіх секторів (державного, комерційного, медіа тощо).

У результаті отримаємо  зведений документ "Порядок денний ГСУ" за результатами стратегічної сесії з врахуванням аналітичних даних, результатів напрацювань регіональних заходів і експертних думок. Цей документ включатиме в себе, крім візійної частини, обов’язковий імплементаційний план з вказаними часовими проміжками імплементації, відповідальними сторонами та індикаторами досягнення цілей.