fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Грантовий конкурс «Загальна підтримка організацій громадянського суспільства»  впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського союзу у межах проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні» (EU4Civil Society Sustainability in Ukraine).

У другому циклі конкурсу було відібрано дві організації, які потребують організаційної і технічної підтримки, але водночас  спроможні наростити лідерський потенціал у цей період викликів. 

Серед переможців:

  1. ГО "Боротьба за права".

Організація планує посилити свою адвокаційну та організаційну спроможносіть, систематизувати роботу правозахисної мережі. Для цього будуть розроблені внутрішні політики, проведені навчальні тренінги для фахівців із підвищення кваліфікації, залучені додаткові фахівці для посилення команди.

  1. ГО  "Точка доступу".

Організація розробить методологію комплексного дослідження інструментів локальної демократії, розробить тренінгові модулі з адвокації. Запровадить платні послуги, щоб забезпечити свою фінансову сталість.  

Головна мета конкурсу - забезпечити підтримку розвитку спроможностей ОГС в умовах викликів  та непередбачуваних ситуацій. Конкурс був спрямований на два типи організацій – інфраструктурні громадські організації, а також ті, які займаються захистом прав людини та розвитком демократії, в тому числі, працюють над подоланням викликів COVID-19.

Очікується, що термін реалізації проєктів за цим конкурсом складе до 11 місяців.

Вітаємо переможців і дякуємо за інтерес до нашого конкурсу.