fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

News

Дорогі журналісти!

Запрошуємо вас на 10 Форум розвитку громадянського суспільства «Незалежність – це ми». Подія присвячена 30-й річниці відновлення незалежності України.

Коли: 30 листопада, 2021, 09:30-18:00

Де: м. Київ, НСК «Олімпійський»

Форум об’єднає громадських активістів, благодійників волонтерів, представників бізнес-компаній та донорських організацій, очільників держави та представників органів місцевого самоврядування. На Форумі ми хочемо відзначити внесок громадянського суспільства у творення та розбудову держави. Саме люди творять зміни та надихають змінюватися інших, а разом — всю країну.

Серед спікерів: перша леді Олена Зеленська; Державний секретар КМУ Олександр Ярема; письменниця, лауреатка Центральноєвропейської літературної премії «Ангелус» Катерина Бабкіна; акторка, громадська діячка Ірма Вітовська; український письменник Любко Дереш; письменниця Олена Стяжкіна; історик Ярослав Грицак; телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів «Charity weekend» Марія Єфросініна; активісти та лідери громадських та благодійних організацій – всі ті, хто є лідерами громадської думки та визначає тренди.

Із промовами виступлять заступник керівника Офісу Президента Олексій Дніпров, Директор Місії Агентства США з міжнародного розвитку Джеймс Хоуп, Посол Євросоюзу в Україні Матті Маасікас, Посол Королівства Данії в Україні Олє Егберг Міккельсен, постійна представниця ПРООН в Україні Дафіна Ґерчева, Старший координатор програм Координатора проектів ОБСЄ в Україні Карін Рьолькен.

На Форумі відбудуться панельні дискусії, воркшопи, майстер-класи, ігри, партнерські виставки. Усі вони проходитимуть синхронно на кількох локаціях.

Також під час події буде відзначено кращі практики з організаційного розвитку у категоріях: «Адвокаційна кампанія року», «Фандрайзингова кампанія року», «Піар-кампанія року», «Об'єднання або коаліція року». Переможців визначить відкрите голосування та експертне журі.

Участь у заході буде відповідно до карантинних норм червоної зони – лише за підтвердження повної вакцинації або наявності негативного результату ПЛР-тесту.

Детальніше з програмою та спікерами Форуму можна ознайомитися тут: https://forum.ednannia.ua/program.html

Сайт Форуму: https://forum.ednannia.ua/  

Фейсбук-подія Форуму: https://www.facebook.com/events/151465073858581

З питань акредитації просимо звертатися до Коцеруби Ольги, kotseruba@ednannia.ua  0976848256:

______________________________________________________________________________

Форум розвитку громадянського суспільства - найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом. Проводиться ІСАР Єднання у співпраці з громадським сектором, міжнародними донорськими організаціями, владою, бізнесом з 2011 року. Щороку на Форумі збираються громадські активісти, благодійники, волонтери, представники бізнес-компаній та донорських організацій, очільники держави та представники органів місцевого самоврядування – щоб разом обговорити найактуальніші питання розвитку не тільки громадянського суспільства, але й усієї країни. Цього року це 10-й ювілейний форум, який пройде під темою «Незалежність – це ми!».

Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» (ІСАР Єднання) – українська громадська організація, яка вже 27 років розвиває громадянське суспільство й культуру стратегічної філантропії, а також посилює ініціативи для розбудови демократії в Україні. Це одна з найбільших питомо українських грантодавців, яка щороку надає від 200 до 500 грантів для реалізації суспільно-корисних ініціатив по всій території України. Стратегічні напрямки роботи ІСАР Єднання – організаційний розвиток громадських і благодійних організацій, популяризація стратегічної філантропії у громадах, створення платформи для конструктивної міжсекторальної взаємодії.