fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

News

 

 завантаження Що робить просто хорошу громадську ініціативу – успішною? Як перетворити сукупність захоплених однією справою людей на міцний колектив колег-однодумців? Зрештою, що таке, власне, громадська організація та як нею управляти? Якщо ви нічого або майже нічого не знаєте про відповіді на ці запитання, то вам просто необхідно стати слухачами нашої Школи, яка відбудеться у межах проекту "Платформа розвитку громадянського суспільства", що реалізується ІСАР Єднання завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Школа відбудеться 23-24 лютого 2017 року в м. Святогірськ Донецької області. У програмі Школи тренінги та інформаційні сесії від найкращих тренерів та працівників ІСАР Єднання:

  • Організаційний розвиток: навіщо, як, де взяти ресурси
  • Менеджмент для громадських організацій
  • Залучення коштів та робота з донорами
  • PR та комунікації (включно з соціальними мережами)
  • Налагодження партнерств з однодумцями
  • Дієві практики примирення у постконфліктних громадах
Школа проводиться для громадських активістів та волонтерів, які працюють на територіях Донецької та Луганської областей, що підконтрольні Уряду України. Пріоритет у конкурсному відборі надаватиметься учасникам з невеликим досвідом роботи у громадському секторі. Щоб подати заявку на участь в роботі Школи необхідно до 15 лютого заповнити анкету на нашому сайті (клікніть тут).
 
Організатори покривають витрати учасників, пов'язані із проживанням і харчуванням та компенсують проїзд до місця проведення Школи.