fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

News

10 – 11 квітня 2017 року в "Українському селі", що поблизу Києва, зібралися представники та координатори Молодіжних банків Ініціатив, що опанувати навички тренера та фасилітатора.

Міжнародну модель громадських ініціатив для молоді "Молодіжний Банк Ініціатив" (YouthBank International) поширена в Європі. В Україні офіційним представником мережі YouthBank International є ІСАР Єднання, який реалізовує проекти, спрямовані на розвиток і популяризацію молодіжного громадського руху. Більше про МБІ можна дізнатися на нашому сайті. 

Координатори Молодіжних банків ініціатив мають виконувати ролі фасилітаторів та едукаторів (вчителів, тренерів) для учасників МБІ. Тому цей навчальний модуль був присвячений опануванню цих навичок: засвоєнню принципів фасилітації та неформального навчання; створенню безпечного та безоціночного середовища; формуванню та підтримці мотивації до участі.

Найбільшим інтересом учасників користалися тематики інструментів фасилітації, які стануть у нагоді для проведення зустрічей комітетів Молодіжних банків ініціатив та інтерактивні методи навчання.

Щоб переглянути фото зустрічі, клікніть мишею на зображення нижче:

YouthBanks_ToT