fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

News

ІСАР Єднання оголошує тендер на пошук підрядника для організації та реалізації Форуму розвитку громадянського суспільства в Харкові. Форум планується проводити в червні 2020 року.


В рамках “Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України” в консорціумі з ЦЕДЕМ і УНЦПД, ІСАР Єднання планує проводити регіональний форум розвитку громадянського суспільства в Харкові.


Будемо працювати з питаннями самозарадності громадянського сектору в Україні та в її регіонах. Генеруватимемо ефективні та актуальні інструменти для реалізації соціальних проєктів, благодійних ініціатив, відповідальних бізнесів та самоорганізованої спільноти проактивних громадян. Плануємо сформувати платформу для обміну навичками та досвідом, щоб спільно посилити спроможності громадянського суспільства.

Ми очікуємо, що партнер, який стане підрядником, буде залучений до всіх етапів підготовки, організації та проведення форуму. Партнер, що братиме участь у тендері, повинен мати досвід реалізації масштабних івентів. Ми, також, очікуємо, що партнерська організація матиме досвід роботи в громадянському секторі і буде добре знайомою з ситуацією в регіоні.

Просимо вас сформувати презентацію і розповісти про свої успішні кейси, плани та ідеї, щодо проведення форуму розвитку громадянського суспільства в Харкові. Розкажіть, які запити у громадянському секторі області зараз потребують вирішення? З якими проблемами треба працювати і які плани є актуальними для регіону? Презентацію просимо надіслати нам на поштову скриньку office@ednannia.ua до 31 березня. 

Якщо у вас залишились запитання – пишіть нам на Facebook або до нас на пошту office@ednannia.ua