fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

 

ЗВІТНІ ФОРМИ ДЛЯ ГРАНТЕРІВ В МЕЖАХ КОНКУРСУ "ШВИДКА ПІДТРИМКА СПРОМОЖНОСТЕЙ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА УКРАЇНИ ДІЯТИ В НАДЗВИЧАЙНИХ ОБСТАВИНАХ (EUEMG)"

Перед початком реалізації проєкту рекомендуємо уважно перечитати Дод. 6 Пам'ятка грантоотримувача, щоб униктути подальших помилок та складнощів зі звітуванням.

Якщо у вас виникають будь-які запитання щодо реалізації проєкту та звітності за ним, просимо звертатись до вашого грантового менеджера за роз'ясненням.

                 Приклад 5 (дод 6). Cписок реєстрації учасників заходу
                 Приклад 6 (дод 6). Список отримувачів підтримки

 

РЕГУЛЯЦІЇ ЩОДО ВЕДЕННЯ КОМУНІКАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА ПРОЄКТОМ

Логотипи:

Вимоги до візуальної комунікації проектів ЄС в Україні

Лого ІСАР Єднання

Лого ЄС Пямуємо разом

 

1. Грантоотримувач зобов’язується вживати всіх необхідних заходів для оприлюднення факту фінансування або співфінансування Європейського Союзу. Такі заходи повинні відповідати вимогам Посібнику щодо комунікації та візуальної складової зовнішньої діяльності Європейського Союзу, розробленому та опублікованому Європейською Комісією, що можна знайти за посиланням ТУТ або з будь-яким іншими рекомендаціям, узгодженими між Грантонадавачем та Грантоотримувачем.

2. Грантоотримувач має зазначати про Проєкт та фінансовий внесок Європейського Союзу в інформації, що надається кінцевим одержувачам (бенефіціарам) діяльності Проєкту, у своїх внутрішніх та річних звітах, а також у будь-якій взаємодії зі ЗМІ. Там, де це необхідно, він зобов’язується відображати логотип Європейського Союзу, що можна завантажити ТУТ.

Логотип ЄС розміщуються виключно ВГОРІ публікації та центрується по правому полю.

Логотип ІСАР Єднання розміщується або поруч з логотипом ЄС, або на протилежній стороні - по лівому краю. Логотип ІСАР Єднання можна завантажити ТУТ

Якщо вам потрібно додати логотип своєї організації, ви маєте його розмістити ПІСЛЯ логотипу ІСАР Єднання та ПЕРЕД логотипом "Прямуємо разом".  Логотип вашої організації не повинен перевищувати розмір логотипу ЄС Прямуємо разом.

Логотип "Прямуємо разом":

image001

3. У будь-якому повідомленні або публікації щодо Проєкту, включаючи повідомлення на конференціях або семінарах, необхідно вказувати, що діяльність (Проєкт) впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зокрема, будь-яка публікація Грантоотримувача, у будь-якій формі та на будь-якому носії, включаючи Інтернет, повинна містити таке твердження:

«Цей документ (вкажіть правильний вид) підготовлений у рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документа є виключною відповідальністю (вкажіть ім’я автора або назву Грантоотримувача) і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу»

АБО

«Цей захід (презентація, обговорення) організований у рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу»;

4. Правила розміщення логотипу на фото (стор 11. керівництва «Вимоги до візуальної комунікації проектів ЄС в Україні»)

На фотографіях темних тонів необхідно розміщувати лого з білим фоном, розмір якого відповідає охоронному полю.

На фотографіях світлих тонів текстова частина лого повинна мати білий фон з 50% прозорістю.

Детальні правила використання логотипу можна знайти в керівництві «Вимоги до візуальної комунікації проектів ЄС в Україні» за посиланням ТУТ

5. Правила оформлення відео та інших аудіовізуальних матеріалів.

Відео продукти мають бути оформлені наступним чином:

1) містити логотипи ІСАР Єднання та "Прямуємо разом" .  Якщо вам потрібно додати логотип своєї організації, ви маєте його розмістити ПІСЛЯ логотипу ІСАР Єднання та ПЕРЕД логотипом "Прямуємо разом".  Логотип вашої організації не повинен перевищувати розмір логотипу ЄС Прямуємо разом.

2) має бути вказано такий дисклеймер:

«Відео/фільм/програма/запис (вкажіть правильний вид) створено у рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його (або її) зміст є виключною відповідальністю (вкажіть ім’я автора або назву Грантоотримувача) і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу»

3) всі логотипи мають бути розміщені вгорі та відповідно до регуляцій пункту 2 .Логотипи повинні бути розміщені на початку та/або в кінці відео на білому тлі, а дисклеймер – під логотипами в центрі.

6. Затвердження інформаційних матеріалів.

Грантоотримувач попередньо не пізніше ніж за 10 календарних днів перед поширенням/публікацією має затверджувати у Грантонадавача всі інформаційні матеріали розроблені/підготовані в межах Проєкту (шляхом надсилання на  grant@ednannia.ua з копією на nosak@ednannia.ua) та враховувати при їх підготовці всі зазначені тут вимоги до інформаційних матеріалів. У листі, будь ласка, зазначте де ви плануєте розміщувати публікації (соціальні мережі, Інтернет чи друковані ЗМІ).

7. Планування публічних заходів.

Грантоотримувач у кінці кожного поточного місяця (не пізніше останнього робочого дня поточного місяця) подає інформацію про заходи, заплановані на наступний місяць за формою: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=yop5nokN5UaEppbtB7M9BRtZamfUn1pLvezqiq91G-ZUMzNTVzRaRUszM0ZKRDhBMjgwWk1BSjRVWC4u

Якщо захід проводиться онлайн – у формі надайте посилання, за яким грантові менеджери Єднання можуть доєднатись до заходу з метою моніторингу.

Якщо захід проводиться офлайн  – будьте готові на запит грантових менеджерів створити для них можливість підключитися онлайн (через Zoom, Skype або іншу зручну для вас платформу).

Якщо в процесі реалізації проєкту дати проведення заходів змінюються, ви можете подати оновлену інформацію у вищезазначеній формі та обов’язково повідомити про такі зміни на  grant@ednannia.ua з копією на nosak@ednannia.ua