fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Вебінар, який відбувся 18 грудня з 11:30 до 12:30, був присвячений ваучерній системі з розвитку технічної спроможності у сфері ВІЛ/СНІД.

Вебінар провели Дмитро Михайленко, менеджер з розбудови потенціалу та організаційного розвитку проекту USAID RESPOND та Олена Губар, радник з програмних та адміністративних питань ІСАР “Єднання”.

У ході вебінару Дмитро Михайленко розповів про наміри проекту RESPOND сприяти покращенню якості та системи надання послуг у сфері ВІЛ/СНІД через програму ваучерів (грантів) з технічного розвитку ВІЛ/СНІД сервісних організацій, а також коротко окреслив основні результати програми, яка діє з квітня поточного року. "Особливо приємно, - наголосив Дмитро, - що до проекту доєднуються органи державної влади та місцевого самоврядування. Це дає сильний синергетичний ефект поєднання зусиль усіх секторів задля вирішення проблеми ВІЛ та СНІД в Україні".

Олена Губар, в свою чергу, докладно розповіла про принципи організаційного та технічного розвитку та про те, яким чином ваучери (гранти) з технічного розвитку сприяють підвищенню життєздатності, покращенню програмної ефективності, покращенню професійної кваліфікації співробітників та членів організації. 

Окремий час у ході вебінару було приділено опису порядку заповнення аплікаційних форм та обговоренню правил отримання ваучерів (грантів), а також відповідям на запитання учасників вебінару щодо різних аспектів роботи ваучерної системи.