fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

17 грудня в м.Києві відбувся установчий семінар для грантерів проекту «Демократизація і права людини в Україні» (напрямок "Моніторинг та адвокація ефективного виконання міжнародних і регіональних зобов’язань України в сфері захисту прав людини"), який впроваджується Програмою розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) в Україні спільно з місцевими та міжнародними партнерами за фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Проект «Демократизація і права людини в Україні» проводиться Програмою розвитку ООН в Україні спільно з ІСАР "Єднання". Метою Проекту є сприяння формуванню відкритого та демократичного суспільства, заснованого на верховенстві закону, вищості прав людини, відкритості та підзвітності на всіх рівнях державного управління.

До участі в семінарі були запрошені керівники та головні бухгалтери організацій, що стали грантерами у межах Проекту. Загальна кількість учасників  - 29 осіб.

З вітальним словом та загальним представленням проекту до учасників установчого семінару звернувся Василь Романюк, менеджер проекту «Демократизація і права людини в Україні». 

Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР "Єднання", який є партнером Проекту, презентував грантовий конкурс Проекту, а також розповів про оцінку рівня організаційного розвитку та сприяння його підвищенню.

Окремий час у ході семінару було привсячено детальному розглядові комунікацій в проектах. Максим Ключар, аналітик проекту «Демократизація і права людини в Україні»,  підкреслив, що наріжним каменем хорошої комунікації є акцент на конкретній людині та вирішенні її конкретних проблем.

У свою чергу, Олена Губар, радник з програмних та адміністративних питань ІСАР «Єднання», детально зупинилася на різноманітних спектах підготовки програмних звітів та передумовах успішного звітування по виконаному проекту.

Пообідній час установчого семінару практично повністю було присвячено правилам та процедурам фінансової звітності. Світлана Шарай, фінансовий менеджер ІСАР «Єднання» надала детальні рекомендації щодо складання фінансових звітів за Проектом.

Після закінчення установчого семінару усі охочі мали хмогу отримати індивідуальні консультації та знайти відповіді та свої запитання.

 

[gallery link="file" columns="4" orderby="rand"]