fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Запрошуємо Лідерів організацій громадського суспільства до подання пропозицій на участь у новій програмі з посилення спроможностей за фінансування Фонду розвитку громадянського суспільства в країнах Східного партнерства, фінансованого ЄС, яка реалізується Фондом Конрада Аденауера та ІСАР «Єднання».
  • Ви працюєте в організації громадянського суспільства, намагаючись зробити свій внесок у розробку і реалізацію політики у Вашій місцевій громаді?
  • Ви бажаєте посилити спроможність Вашої організації, щоб мати право голосу на національному рівні?
  • Ви хочете щоб голоси тих, кого Ви представляєте, були почутими і частіше бралися до уваги тими, хто приймає рішення?
Тоді ця програма є гарною можливістю для Вас отримати нові навички та знання, знайти нових партнерів та однодумців, а також брати активну участь в дискусіях з органами державної влади, делегаціями ЄС та експертами ЄС. Детальніше - на сторінці проекту Громадянське суспільство. Діалог заради прогресу     ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Дисклеймер: Цей проект фінансується ЄС. Він реалізується консорціумом організацій: Фонд Конрада Аденауера (Німеччина), Транстек, S.A. (Бельгія), Асамблея неурядових демократичних організацій Білорусі (Литва), Громадська організація «Європейська інтеграція» (Вірменія), Азербайджанська молодіжна євроатлантична організація (Азербайджан), Міжнародне просвітницьке суспільне об’єднання «АКТ» (Білорусь), Міжнародний центр із конфліктів та переговорів (Грузія), Інститут розвитку та соціальних ініціатив (Молдова), Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину “ЄДНАННЯ” (Україна).