fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Другий семінар з навчального циклу «ІТ-школи» відбудеться 24 червня 2014 року. ІСАР «Єднання» є організаційним партнером компанії «Майкрософт Україна», яка реалізовує проект «ІТ-школа для НУО» задля покращення технічної спроможності громадських організацій та ефективного використання продуктів та сервісів Microsoft у їхній щоденній діяльності.  У програмі другого семінару:
  • Прощавай XР! Перезавантажуємо разом з Win8 безкоштовно. Андрій Бурлуцький,керівник бізнес-групи Windows «Майкрософт Україна»
  • YouthSpark – можливості для громадських організацій. Олександра Чувакова, координатор соціальних програм «Майкрософт Україна»
  • Marketplace та інші інструменти для ефективного організаційного розвитку. Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР "Єднання"
  • Працюю звідусіль. Мобільність і командна робота завдяки хмарним сервісам. Віктор Цикунов, голова департаменту стратегічних технологій, «Майкрософт Україна»
  • Корпоративна соціальна мережа Yammer & Microsoft Sharepoint як інструменти ефективної коммунікації. Андрій Савчук, директор по роботі із корпоративними замовниками та партнерами «Майкрософт Україна», Наталія Бурлакова, керівник бізнес-групи Office «Майкрософт Україна»
  • Відео конференції, миттєві повідомлення в режимі реального часу завдяки рішенню Microsoft Lync. Юрій Кілочицький, менеджер по роботі з партнерам, Ігор Трегубенко, експерт з хмарних рішень Office 365 «Майкрософт Україна»
  • Microsoft Dynamics CRM для ефективної роботи організації. Андрій Бурлуцький,керівник бізнес-групи Windows «Майкрософт Україна»
ВАЖЛИВО! Під час семінару учасникам вкрай бажано мати при собі планшет чи ноутбук для виконання практичних завдань. На ньому має бути встановлена операційна система Windows 7 чи Windows 8, а також остання версія одного з браузерів – Google Chrom, Mozilla Firefox чи Internet Explorer. Участь у семінарі є безкоштовною, в рамках заходу передбачені перерви на каву та обід. Транспортні витрати не покриваються. Набір учасників триває до 18 червня 2014 року включно. Зареєструватися до участі в другому семінарі «ІТ-школи» можна на сторінці компанії «Майкрософт Україна». Зверніть, будь ласка, увагу: реєстрація не є автоматичною! Кількість учасників обмежена, тож для підтвердження реєстрації, будь ласка, дочекайтеся листа на електронну поштову скриньку.