fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

У середу, 23 липня відбулася інформаційна зустріч, присвячена підготовці повних проектних заявок на конкурс проектів “Фонд розвитку громадянського суспільства в країнах –сусідах ЄС 2013-Україна”. Зустріч проводилась в рамках проекту “Громадянське суспільство. Діалог заради прогресу”, який реалізується Консорціумом організацій громадянського суспільства на чолі з Фондом Конрада Аденауера. В Україні проект виконується ІСАР «Єднання».

 У зустрічі взяли участь 30 представників громадських організацій та їх консорціумів, які пройшли перший етап конкурсу і були запрошені до подання повних проектних пропозицій. Під час інформаційної сесії учасникам представили детальні технічні та фінансові вимоги до оформлення проектних заявок, а також деякі інструменти управління проектним циклом для полегшення розробки проекту в цілому.

 Учасників консультували співробітники Представництва Європейського Союзу в Україні Коломб де Мерсей, Станіслав Топольницький, Наталія Шамрай, експертка проекту “Громадянське суспільство. Діалог заради прогресу” Наташа Господжинаскі та представники ІСАР «Єднання» Володимир Шейгус та Андрій Донець. 

[gallery link="file" columns="6" orderby="rand"]