fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Друзі,з приємністю хочемо запросити вас долучитися до вебінару, в якому ми анонсуємо ІІІ Форум з організаційного розвитку.

Вперше Форум з організаційного розвитку проводився у 2012 році, а вже минулого року учасниками Форуму стали понад 650 учасників із громадських, благодійних, державних та приватних установ і організацій – з усіх областей України та багатьох інших країн. Переглянути коротке відео про Форум та надихнутися його найкращими миттєвостями можна за посиланням на нашому сайті. 

Підготовку цьогорічного Форуму розпочато і ми з радістю хочемо запросити усіх небайдужих долучитися до його спільного творення.

Яким бути Форуму? Кого варто запросити? Які ініціативи та організації варті представлення у ході Форуму? Про що нам усім – активістам та учасникам громадського руху – варто поговорити? Які проблеми слід розглянути (чи може навіть вирішити)? На ці та інші питання ми спробуємо відповісти у ході вебінару. А ще – будемо анонсувати цікаві конкурси і розповідати про нові формати роботи Форуму.

Вебінар відбудеться у четвер, 9 жовтня, з 15:00 до 15:45.

Для того, що долучитися до вебінару, вам необхідно буде перейти за цим посиланням.

Долучайтеся і запрошуйте друзів - усіх, кому цікава тема організаційного розвитку!