fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

 

«Громадянське суспільство. Діалог заради прогресу» - регіональний проект для країн Східного партнерства, який фінансується Європейським Союзом та реалізовується Європейською комісією, розпочав процес визначення потреб потенційних заявників і грантоотримувачів щодо підготовки та подання аплікаційної заявки, а також щодо імплементації проектів. Це опитування проводиться для того, щоб визначити і запропонувати адаптовані тренінги та семінари, які допоможуть потенційним заявникам та грантоотримувачам підготувати кращі проектні пропозиції.

Загальна мета опитування полягає в тому, щоб допомогти ОГС у підготовці кращих проектних пропозицій, які були б успішнішими в процесі відбору проектів і надання грантів.

Принагідно дякуємо усім, хто уже відповів на запитання анкети. Ми високо цінуємо ваші зусилля та вдячні за надану інформацію! Друзі, чим більше відповідей ми отримаємо, тим переконливішими будуть аргументи для наших колег із ЄС, щоб спонукати їх надати підтримку Україні на всіх рівнях.

Ви можете відкрити анкету, натиснувши на посилання. 

Ваша підтримка цієї ініціативи і внесок у спільну справу дуже важливі! Ми будемо ще більш вдячні, якщо Ви заповните цю анкету не пізніше 31 жовтня 2014 р.

Анкета містить чимало запитань, але завдяки тому, що вона розроблена у форматі «Survey Monkey», - заповнюється легко і швидко. Ми дійсно цінуємо вашу думку і ще раз уклінно дякуємо за цінний внесок у розвиток співпраці та взаємопорозуміння України та ЄС. Просимо звернути увагу на те, що анкета на англійській мові тому що заповнюється в різних країнах.

Також просимо повідомити цю інформацію колегам, партнерам, іншим громадським організаціям, які, на вашу думку, можуть бути в ньому зацікавлені.

Якщо вам потрібна додаткова допомога, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас.

Щиро вдячні!

-----------------------------------------------

ІСАР «Єднання» є членом Консорціуму, який виконує даний проект в Азербайджані, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдові та Україні.