fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

9 жовтня 2014 року у Чернігові відбувся Форум з актуальних питань залучення донорської технічної допомоги та грантів, реформи регіонального управління у сфері інвестиційної політики, розробки і впровадження програм державно-приватного партнерства та програм підвищення конкурентоспроможності територій. Олена Губар, радник з адміністративних та програмних питань, взяла участь у Форумі від імені ІСАР "Єднання" з презентацією Платформи для організаційного розвитку ngomarketplace.org.ua

У ході Форуму Чернігівська облдержадміністрація та Агентство розвитку США (USAID) підписали Меморандум про співпрацю, яким закріпили домовленості про реалізацію спільних проектів. Як повідомляє сайт облради, підписи під документом поставили в.о. голови ОДА Сергій Журман та директор Програми USAID з розвитку державно-приватного партнерства в Україні Мік Мюллей. 

Олена Губар, презентуючи перед присутніми  Платформу для організаційного розвитку ngomarketplace.org.ua, зауважила, що Платформа надає унікальні можливості для розвитку спроможності громадських та благодійних організацій бути успішними, досягати своєї мети і, в тому числі, розбудовувати взаємовигідні стосунки партнерства з органами державної та місцевої влади. "ІСАР "Єднання" впроваджує програму посилення організаційного розвитку українських неурядових організацій ось уже три роки і за це час нами було профінансовано близько 600 проектів на загальну суму понад 660 тис. дол. США. Ми сподіваємося, що Платформа для організаційного розвитку допоможе новим та досвідченим громадським і благодійним організаціям Чернігівщини стати міцнішіми та професійнішими", - на завершення свого виступу зазначила п.Олена.

Окрім ІСАР "Єднання", у Чернігівському інвестиційному форумі-2014 взяли участь представники: Мінрегіонбуду та Мінекономіки України, Торгово-промислової палати, Держінвестпроекту, USAID (Агенства розвитку США), UNIDO (Програма розвитку промисловості ООН), UNDP (Програма розвитку ООН), NEFKO (Північна екологічна фінансова корпорація), RE4D, а також регіональні делегації Дніпропетровської, Київської, Черкаської, Чернігівської та інших областей.