fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

24 листопада з 11:00 до 12:00 відбудеться вебінар на тему "Як уникати 999 фандрейзингових помилок 1-ю посадовою інструкцією фандрейзера?"

До участі у вебінарі запрошуються фандрейзери, керівники неприбуткових (недержавних та комунальних) організацій, відповідальні за залучення ресурсів, а також добровільні помічники-претенденти на посади фандрейзерів.

У ході вебінару буде знайдено відповіді на питання: З чого почати роботу фандрейзеру (досвідченому або початківцю)? Чому  неприбуткові організацій (біля 100 000 із яких майже 10 000 благодійних) роблять типові 7 помилок у фандрейзингу? Як уникати цих помилок? Навіщо потрібна посадова інструкція для фандрейзера?

У режимі он-лайн буде проведено співбесіду з потенційним фандрейзером, який зможе уникнути 999 помилок, діючи за 1-ю персаональною посадовою інструкцією фандрейзера. 

Ведучий вебінару - Руслан Краплич, член Ради директорів Фундації ім.князів-благодійників Острозьких та один із найпопулярніших тренерів по фандрейзингу, що надають свої послуги в межах Платформи розвитку громадянського суспільства http://ngomarket.org.ua 

Не пропустіть унікальну нагоду безкоштовно дізнатися секрети та тонкощі мистецтва фандрейзингу! У ході вебінару можна буде ставити запитання та одразу ж отримувати відповіді!

До участі в вебінарі, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням: http://webinary.biz/webinaryService/info/11775 та перейдіть за цим само посиланням у понеділок, 24 листопада, перед початком вебінару. У разі виникнення технічних труднощів із реєстрацією вебінару, будь ласка, напишіть нам ngomarket@isar.net.ua