fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Незабаром Новий рік, тож саме час приготувати щось смачненьке. Під час вебінару ми візьмемо смачні, соковиті історії перемог, додамо до них трошки перчених та солоних прикладів невдач, перемішаємо з освіжаючими корисними порадами (тут варто не переборщити!) та додаємо СЕКРЕТНИЙ ІНГРІДІЄНТ! Вуаля, новорічна страва готова, і назва її «УСПІХ».

Пропорції, а також таємницю секретного інгредієнту ви дізнаєтесь під час вебінару, який відбудеться 23 грудня, у вівторок, з 11:30 до 12:30 години.

Шеф-кухар Марина Говорухіна - PR-консультант, блогер, письменниця. 7 років працює в сфері комунікацій в громадському секторі, PR-менеджер  Української Гельсінської спілці з прав людини. Автор ідеї та сценарист Проекту «PR-Театр». Організатор та тренер Школи ефективних комунікацій для громадських організацій.

Для участі в роботі вебінару необхідно зареєструватися за посиланням. За цим же посиланням необхідно буде перейти 23 грудня та долучитися до його проведення. Платформа дає можливості дивитися відео, слухати звук і ставити запитання. 

Доєднуйтеся, буде цікаво та корисно!