fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

«Розумієте потребу в постійному розвитку своєї організації та її членів? Плануєте проведення перереєстрації ГО, та не знаєте з чого почати? Донори хочуть побачити зовнішній аудит організації і ви на стадії питання «як це зробити»? Постійно в пошуках ресурсів для реалізації ідей та програм? Зрештою, що таке, власне, громадська організація та як нею управляти? Якщо ви нічого або майже нічого не знаєте про відповіді на ці запитання, то вам просто необхідно стати слухачами нашої Школи!» - так розпочинався анонс Школи організаційного розвитку.

Шукати відповідь на ці питання 30 представникам молодих громадських організацій із Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Харківської областей допомогали шукати столичні та місцеві тренери за тематичними блоками:

  • «Стратегічний план: сесія про місію організації та стратегічне планування», «Ефективне врядування: політики і процедури. Сесія про врядування та управління організацією» - Людмила Логгінова;
  • «Побудова партнерства», «Фандрайзинг. Мобілізація місцевих ресурсів» - Олег Кулініч та Станіслав Ігнатьєв;
  • «Діалог як інструмент примирення. Сесія про методи та інструменти діалогу» - Роман Коваль та Олена Копіна;
  • «Гендерні аспекти організаційного розвитку» - Ісаєва Тетяна;
  • «Майстерня по заповненню заявки для отримання гранту на організаційний розвиток» - Валентина Дьомкіна.

Учасники та тренери відмовились від традиційних лекцій, а в інтерактивні формі із іграми, активними діалогами та практичними заняттями. За висловами учасників подібні заходи є вдалим кроком до успіху молодих громадських організацій.

 Школа організаційного розвитку проводиться ІСАР «Єднання», спільно з Інститутом сталого розвитку, за фінансування Уряду Швеції та завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проекту «Платформа розвитку громадянського суспільства»