fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Карпатський фонд Словаччина спільними зусиллями із Карпатським фондом Україна ініціювали дворічний проект "Дійсно разом – мобілізація міжсекторного співробітництва та передача досвіду Словаччини для підтримки розвитку сільських громад України". Одним із завдань Проекту виконавці ставили мотивацію учасників процесів сільського розвитку до співпраці при вирішенні місцевих проблем.

Проект розпочався з оголошення конкурсу мікро-грантів у кінці 2013 року. У результаті вісім громад отримали загалом фінансування у 12 500 євро для мобілізації місцевого потенціалу та прямого залучення у процес планування, підготовки та виконання проектних заходів. 

Протягом виконання цього дворічного Проекту Карпатський фонд Словаччина випробував свою методологію для мобілізації міжсекторного співробітництва та самодопомоги в Україні, а також створив платформу для ефективної передачі досвіду та створення мережі сільських громад. 

За результатами проекту Карпатський фонд Словаччина підготував видання, яке є збіркою кращих прикладів та досвіду словацьких та українських громад. Воно також має стати мотиваційним інструментом для активістів із сільського розвитку. Видання "Дійсно разом" доступне для ознайомлення за посиланням.