fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Європейська програмна Ініціатива МФ «Відродження» у співпраці з ІСАР «Єднання» та за фінансової підтримки Європейського Союзу запрошує долучитися до інформаційної онлайн-сесії щодо оголошеного конкурсу проектів «Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах». Інформаційна сесія має на меті представити умови конкурсу проектів субгрантингу та відбудеться 18 січня 2017 року о 12:00.

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених, а також організації, які є членами та/або учасниками робочих груп:

  • Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства
  • Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС.

Кінцевий термін для подання проектних пропозицій на конкурс “Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах” – 6 лютого 2017 року.
Мінімальний розмір гранту – 100 000 грн.
Максимальний розмір гранту – 750 000 грн.
Загальний бюджет конкурсу – 8 400 000 грн.

Якщо у вас вже є запитання стосовно тем, які планується висвітлити у ході онлайн-сесії, ви можете залишити їх під час реєстрації за допомогою цієї форми. Після проведеної сесії буде забезпечено її запис та опубліковано усі питання та відповіді.

Зверніть будь ласка, увагу: посилання, за яким здійснюватиметься трансляція он-лайн сесії, з'явиться на вашому екрані після того, як ви заповните реєстраційну форму. Тож не спішіть закривати вікно свого браузера! Скопіюйте та збережіть це посилання, щоб 18 січня о 12:00 перейти за ним та підключитися до он-лайн сесії. Трансляція відбуватиметься у вікні інтернет-браузера, додаткового програмного забезпечення не потрібно. У разі будь-яких технічних запитань щодо підключення до трансляції, будь ласка, пишіть на support@ednannia.ua