fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Завершився третій модуль Школи адвокації та політичного діалогу. Загалом підготовка фахівців у сфері адвокації тривала з березня по вересень 2017 року. Учасниками її були 20 обраних на конкурсних засадах представників громадських і благодійних організацій України, що виявили бажання покращити свої навички у сфері адвокації.

Методологія Школи була розроблена ІСАР Єднання і передбачала, окрім навчального блоку власне адвокації, ряд тем, пов'язаних із загально-організаційними передумовами успішного адвокатування. Фахівці ІСАР Єднання провели тренінгові та інформаційні сесії з доброчесного врядування, організаційного розвитку, стратегічних комунікацій та стратегічного дизайну адвокаційних кампаній. 

Третій, заключний модуль Школи, був повністю присвячений експертизі адвокаційних планів, розроблених учасниками на основі знань, отриманих у ході попередніх модулів. Свою фахову екпертизу, а також кейси для ознайомлення з прикладами адвокаційних кампаній надали спеціально запрошені Анастасія Красносільська (Центр протидії корупції), Ольга Стефанишина (Пацієнти України), Олександр Ткаченко (Інститут аналітики та адвокації), Анастасія Шимчук (ДемАльянс) та Дмитро Купира (Центр громадянського представництва "Життя").

Вітаючи випускників Школи з її завершенням, представниця Агентства США з міжнародного розвитку Тетяна Сіра, зокрема, зауважила: "Сподіваємося, що ті адвокаційні плани, що їх ви розробили, отримають позитивну експертизу. Дякуємо вам за небайдужість та щиро бажаємо натхнення для втілення всіх цих змін, які в реультаті зроблять Україну кращою!"