fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Школа організаційного розвитку неприбуткових організацій,
які працюють для людей з інвалідністю

Запрошуємо керівників і керівниць організацій, що працюють у сфері підтримки людей з інвалідністю, до участі в Школі, яка відбудеться 19-22 червня в м.Києві. Перевага у конкурсному відборі надаватиметься представникам організацій, які безпосередньо надають послуги людям з інвалідністю, допомагають захисту прав людини або проводять адвокаційні кампанії у цій сфері.

Участь у Школі допоможе вашій організації покращити свою роботу в сфері задоволення потреб людей з інвалідністю, а також посилити спроможності впливу (адвокації), комунікаційні та фандрайзингові спроможності.

ІСАР Єднання компенсує витрати, пов'язані з участю в роботі Школи (дорога, харчування та проживання). Ми також постараємося зробити усе від нас залежне, аби Школа була справді доступною для кожного учасника.

Задля участі у школі до 6 червня заповніть цю реєстраційну форму. Список обраних кандидатів буде оприлюднений щонайпізніше 11 червня на нашому сайті.

***
Школу організаційного розвитку для неприбуткових організацій, які працюють для людей з інвалідністю проводить ІСАР Єднання завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку у межах проекту "Платформа розвитку громадянського суспільства Маркетплейс" та у співпраці з Уповноваженою Уряду з питань прав людей з інвалідністю.