fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

ІСАР Єднання розпочинає реалізацію програми малих грантів, спрямовану на підтримку ініціатив зі зміцнення громадської безпеки, забезпечення доступу до правосуддя та верховенства права. Програма виконуватиметься за фінансової підтримки Програми розвитку ООН в Україні та триватиме до кінця 2018 року.

Одним із ключових напрямків діяльності ПРООН – зміцнення особистої та громадської безпеки і забезпечення поваги до прав людини, верховенства прави та доступу до правосуддя громадян, зокрема уразливих груп населення, на територіях, що постраждали від конфлікту, за принципом «знизу до гори» і з урахуванням прав людини. 

Головним завданням ІСАР Єднання у межах виконуваної програми є - адміністрування процесу та створення ефективного механізму супроводу реалізації малих грантів, що націлені на розвиток та розбудову миру, забезпечення поваги до прав людини і верховенства права, а також зміцнення громадської безпеки. Програма реалізовуватиметься у Донецькій (підконтрольні Уряду України території), Луганській (підконтрольні Уряду України території) та Житомирській областях. Детальні умови та запрошення до участі в конкурсу малих грантів будуть опубліковані на нашому сайті вже найближчим часом.