fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Понад 400 учасників, 230 організацій, 65 тренерів та спікерів, 56 волонтерів та модераторів, 30 майстер-класів та презентацій, а ще – 5 раундів Світового кафе, присвячених 26 темам оргрозвитку, виставка послуг 20 сервіс-провайдерів, 12 організаційно просунутих історій успіху у форматі Печа-Куча, 4 масштабні експертні дискусії та Щорічна конференція фондів громад. Так виглядав Перший форум з організаційного розвитку у числах. Додайте до цього розмаїття практик і досвіду та незабутні виступи творчого колективу «Недетские шалости» (м. Херсон) – і Ви отримаєте уявлення про те, як «смакував» Форум.

Якщо ж Вам кортить оживити цю статистику і зазирнути в самісіньке обличчя Форуму, неодмінно перегляньте фотозвіти з першого та другого дня заходу та не забудьте подивитися чудові відео-дайджести, які ми для Вас підготували! Багато облич, які Ви побачите на знімках та у роликах, стануть для Вас новими. Утім, визнані гуру оргрозвитку теж не оминули Форум увагою – тож об’єктиви наших камер захопили і їх.

Дехто із гостей Форуму постав у досі незвичній для публіки ролі. Так, Віктор Бронюк, фронтмен гурту «ТіК», поділився з учасниками своїм досвідом громадської діяльності у якості голови правління благодійного фонду «Подільська громада». І, варто зазначити, таке амплуа Віктора багатьом припало до смаку не менше його знаменитої пісні про «неголених оленів»! «Головне відкриття Форуму для мене? Однозначно, Бронюк! Його приклад та історія організації справді надихають», – ділиться враженнями один із учасників події.

А ось і ще кілька перших відгуків гостей Форуму:

“Я зателефонував своїм в офіс та сказав, щоб приходили негайно. Вони обов’язково мають скористатися можливістю отримати всю цю інформацію!”

“Як Вам вдається зорганізувати стільки людей в одному місці?”

“Зазвичай ми, неурядові організації, проводимо такі заходи лише для одного сектору громадянського суспільства, і це просто чудово, що Ви зводите стільки різноманітних творчих організацій із цілком відмінних “світів”!”

Прагнете поділитися своїми враженнями? Не зволікайте – зробіть це тут і зараз! Ваша думка варта того, щоб її почули – адже саме від Ваших відгуків та побажань залежить, яким стане наступний Форум! А відбудеться він уже восени 2013, що означає, що у всіх нас є іще рік, щоб втілювати здобуті навички та робити свої організації успішнішими та ефективнішими.

А допоможе нам у цьому портал Маркетплейс, де ми зможемо обмінюватися досвідом, відкривати для себе нові формати і практики – і надихати одне одного на те, щоб ставати кращими.

Розвиваймося разом! Буде цікаво!

А щоб дізнатися про Перший форум ще більше, заходьте на сторінку заходу на порталі Маркетплейс!