fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Мережа/клуб/форум/спільнота практиків у сфері організаційного розвитку ОГС, є неформальною платформою для зустрічей, розповсюдження та обміну інформацією, ідеями та найкращими практиками у сфері розвитку спроможностей для подальшого впровадження у програми, політики та стратегії організацій.

У цій черговій, вже п’ятій зустрічі взяли участь 28 осіб, серед яких представники громадських організацій, організацій-донорів, бізнес-структур, науковці з України та інших країн.

На зустрічі обговорювалися різні підходи до поняття організаційного розвитку та тренди у оцінюванні організаційного потенціалу НГО. Відомі в світі експерти Matt Reeves, Jan Van Ongevalle ділилися своїм досвідом та методиками.

Зокрема, Пакт презентував своє бачення  організаційного розвитку, основні принципи та підходи до моніторингу та оцінки розвитку спроможностей. .

Теорія змін для вимірювання результатів організаційного розвитку: ОСА (Pact); OPI (Pact); Outcome Mapping (IDRC). Що це таке? Навіщо і для кого? Були представлені спікерами зустрічі:

  • Matt Reeves, Global Director, Capacity Development, Pact
  • Jan Van Ongevalle, Research manager development cooperation HIVA/KULeuven
  • Альона Горова, Інститут миру та порозуміння

Зустріч Спільноти практиків пройшла дуже динамічно, з гострими питаннями і пошуком відповідей, з обміном досвідом і пропозиціями, в інтерактивному форматі, адже питання організаційного розвитку сьогодні є надзвичайно актуальними для організацій громадського сектору.

Нагадуємо, що кожен з вас може запропонувати, ініціювати важливу тему для наступної зустрічі Спільноти практиків, запросити фахівців, чи порекомендувати, кого можна запросити. Запрошуємо Вас звертатися з ідеями до ІСАР «Єднання»

Щиро дякуємо експертам, які поділилися з нами своїм цінним досвідом, та дякуємо присутнім за активне обговорення усіх питань і небайдужість!

Ukraine CD Network Presentation_Ukr

Intro_OM_PACT_19022013_HIVAv2

OCA_presentation_19 02 13

[nggallery id=6]