fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

25 квітня представники українських фондів громад мали честь та приємність поспілкуватися з директоркою болгарського Форуму Донорів Красімірою Вєлічковою.

Пані Красіміра прибула до Києва на запрошення Українського форуму благодійників, однак з радістю погодилася розповісти про особливості діяльності громадських організацій Болгарії для учасників «Комунікативної Школи» , що відбувалася 25-27 квітня у Вишгороді. Особливу увагу та зацікавленість учасників зустрічі викликали приклади корпоративної соціальної відповідальності в Болгарії, а також кейси залучення до співпраці великих корпорацій місцевими фондами громад.

Красіміра Величкова – ініціатор скасування податку на додану вартість для здійснення пожертв громадським та благодійним організаціям Болгарії через мережу мобільного зв`язку. Тож вона охоче поділилася зі своїми українськими колегами подробицями шляху, який довелося для цього подолати: аудієнція у прем`єр-міністра, виявляється, не найстрашніше! «Найважчим було здолати спротив самих компаній мобільного зв`язку, - пригадує пані Красіміра, - адже таке нововведення потребувало від них значних зусиль у сфері перебудови технічного обслуговування дзвінків».

На завершення зустрічі представники українських фондів громад щиро подякували пані Красімірі за цікаву та змістовну розмову та не втрималися від мільйона запитань.