fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Властива нам благодійність чи ні – дискусія, запланована до проведення вечором п`ятниці, розгорілася не на жарт.

Згуртована команда представників українських фондів громад, навчена гірким досвідом локального фандрейзингу, стояла на позиціях скептицизму. Директор ІСАР «Єднання» Володимир Шейгус та команда запрошених експертів: директорка Українського Форуму Благодійників Анна Гулевська-Черниш, консультант Фонду ім. Ч. С. Мотта Світлана Супрун, директор програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження» Олексій Орловський обстоювали віру в найблагородніші пориви українців.

Реальна практика та офіційна статистика, успішні історії та невдалі приклади, історія України та українська філософія –почергово виборювали в дебатах перемогу то «скептики», то «романтики». Протиборчі табори примирило твердження, що тільки кожен із нас зокрема та всі ми разом водночас можемо та мусимо відродити найкращі традиції української благодійності.

«Такі зустрічі конче необхідні тим, хто щодня працює у своїй громаді, і не на словах, а на ділі знає, як донести цю інформацію до людей, як зробити життя в українських громадах і у великих містах, і у малих селах кращим», - на завершення дискусії зазначив директор ІСАР «Єднання» Володимир Шейгус.