fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Шановні колеги,

Запрошуємо вас взяти участь у вебінарі, присвяченому ваучерній системі з розвитку технічної спроможності у сфері ВІЛ/СНІД. Він відбудеться 20 травня з 14:30 до 15:30 за посиланням: https://meet.lync.com/sheyhus/volodymyr/RKLL7Z5M (для переходу за посиланням скопіюйте адресу та вставте у адресний рядок свого інтернет-браузера).

Вебінар буде проводитись адміністратором ваучерної системи – ІСАР “Єднання” у партнерстві з проектом USAID RESPOND («Покращення послуг у сфері ВІЛ/СНІД серед представників груп найвищого ризику в Україні»).

Дмитро Михайленко, менеджер з розбудови потенціалу та організаційного розвитку проекту USAID RESPOND, розповість про наміри проекту сприяти покращенню якості та системи надання послуг у сфері ВІЛ/СНІД через програму ваучерів (грантів) з технічного розвитку ВІЛ/СНІД сервісних організацій.

Олена Губар, радник з програмних та адміністративних питань ІСАР “Єднання”, докладно розповість про  можливість для ВІЛ-сервісних організацій з Дніпропетровської, Львівської, Миколаївської, Одеської та Чернігівської областей підвищити свою життєздатність, покращити програмну ефективність, підвищити свій вплив на місцевому рівні та покращити професійну кваліфікацію шляхом отримання та використання ваучера (гранту).

Окремий час заплановано приділити опису порядку заповнення аплікаційних форм та обговоренню правил отримання ваучерів (грантів), а також відповідям на ваші запитання щодо різних аспектів роботи ваучерної системи. Якщо у вас вже є запитання стосовно тем, які планується висвітлити у ході вебінару, ви можете написати їх нам на адресу respond@isar.net.ua Ми обов`язково підготуємо ґрунтовні відповіді, які ви зможете почути в процесі вебінару.

Також просимо звернути увагу на технічні деталі. Для того, щоб долучитися до вебінару, необхідно перейти за посиланням:

https://meet.lync.com/sheyhus/volodymyr/RKLL7Z5M

та встановити модуль, який автоматично буде запропоновано встановити.

Можливо, ваша антивірусна програма спробує заблокувати модуль – у такому разі можливі проблеми зі звуком. Будь ласка, переконайтеся, що антивірус не блокує модуль для найкращої якості звуку та зображення. 

Окреме прохання ставити запитання шановним учасникам вебінару ЛАТИНИЦЕЮ, оскільки модуль не розпізнає кириличні шрифти.

Телефон для запитань 044 201 01 60