fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

6 червня в Донецьку відбуватиметься тренінг “Як розпочати роботу в твоїй громаді та досягти успіху”, організований Донецькою міською громадською організацією “Альянс” за підтримки National Endowment for Democracy.

Метою навчання є обговорення потреб коаліцій, мереж, громадських рад, визначення основних проблеми в громадах, де вони працюють, розроблення шляхів вирішення цих проблем і здійснення попереднього планування діяльності.

Для участі запрошується представники неформальних об’єднань громадян, мереж, інших об’єднань громадянського суспільства, громадських рад із Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

Участь безкоштовна. Відібраним і запрошеним забезпечуються харчування та компенсація вартості проїзду.

За більш докладною інформацію можна звернутися до Ірини Лаврик за тел.: +380 66 4315525  alliancedon.pr@gmail.com або подивитися тут.

Тренінг “Як розпочати роботу в твоїй громаді та досягти успіху”проводиться в рамках проекту “Нові правила, нові інструменти – зміцнення громадських рад та коаліцій для поліпшення взаємодії з місцевими органами влади”, підтриманого NED.