fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Увага!

Десять учасників, які першими підтвердять свою участь у події "У ритмі розвитку. Знайди свій ритм – разом з UNITER!" отримають запрошення на подію, яка відбудеться 15 червня - TEDxKyiv2013 Інстинкт майбутнього.

Для цього необхідно надіслати лист-підтвердження своєї участі у події "У ритмі розвитку. Знайди свій ритм – разом з UNITER!" за адресою rytm@pact.org.ua з поміткою в темі листа «У ритмі розвитку".

У цьому листі-підтвердженні треба додатково вказати 3 ідеї того «Що ж ви будете робити на TEDxKyiv2013 Інстинкт майбутнього?».

Підтвердіть свою участь вже зараз

TEDx - це український Давос для оптимістів. Цьогорічна тема «Інстинкт майбутнього» об’єднає візіонерів і творців: науковці, бізнесмени, культурні діячі разом шукатимуть можливості започаткувати нові прагнення у суспільстві. TEDxKyiv – це створення власного шляху на десятиліття вперед замість лише реакцій на подразники, це пошук нових горизонтів замість безпеки і тепла в печерах сьогодення. Цього року мета конференції також пробудити в учасників інстинкт розмноження цінностей і помноження прогресу.