fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Громадська організація ІСАР “Єднання” оголошує тендер на надання послуг з розробки технічної концепції, створення та підтримки Інтернет-сайту Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа» (далі Програма “Демократична школа”).

Програма підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа» реалізовується Європейським Центром імені Вергеланда (Норвегія) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, у співпраці з Центром освітніх ініціатив (Львів) та ІСАР “Єднання” (Київ) за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

 1.      Мета

Освітня реформа в Україні передбачає запровадження компетентнісного підходу в навчанні, демократизацію шкільного середовища. Ці зміни передбачають залучення всіх учасників освітнього процесу та більш широкого кола зацікавлених сторін та потребують широкого поширення інформаційних та методичних матеріалів.  Програма “Демократична школа” популяризує та надає методичну підтримку для розвитку громадянських компетентностей, застосовуючи підхід наскрізної інтеграції змістових ліній громадянської освіти у освітній процес. Наскрізна інтеграція потребує співпраці і координації дій педагогічних колективів і адміністрації шкіл, а також інших зацікавлених сторін. Програма «Демократична школа» має завдання забезпечити доступ до навчальних матеріалів для якомога більшого числа зацікавлених сторін, які формують громадянські компетентності здобувачів освіти, запропонувати онлайн інструменти які будуть полегшувати інтеграцію змістових ліній громадянської освіти у різні предмети шкільної програми, сприяли координації дій педагогічного колективу, адміністрації та інших зацікавлених сторін, забезпечували обмін досвідом між представниками зацікавлених сторін, здійснювати моніторинг і оцінку громадянських компетентностей здобувачів освіти. Програма “Демократична школа” сприяє демократизації шкільного середовища і пропонує інструмент розвитку демократичного шкільного середовища, який має стати доступним для шкіл через Інтернет.

Роботи:

  1. Надавати консультаційну підтримку у розробці концепції, структури та візуального стилю Інтернет-сайту Програми “Демократична школа”
  2. Створити веб-сайт Програми та навчити координаторів користуватись адміністративною частиною веб-сайта
  3. На основі технічних завдань здійснити технічну реалізацію (програмування) інструментів підтримки демократичного шкільного середовища та наскрізної інтеграції змістових ліній громадянської освіти. 
  4. Надавати технічну і методологічну підтримку за необхідності внесення змін у функціонування онлайн інструментів після отримання зворотного зв’язку від користувачів.

2.      Обсяг та термін роботи

Опис роботи

Термін виконання

Надати методологічну підтримку для розробки концепції, структури, функціоналу та візуального стилю веб-сайту

У співпраці з координаторами Програми “Демократична школа”  розробити:

  • структуру веб-сайту
  • алгоритм користування веб-сайту та навігації по ньому для представників різних зацікавлених сторін
  • візуальний стиль
  • функціонал онлайн інструментів для підтримки демократичного шкільного середовища та наскрізної інтеграції змістових ліній громадянської освіти

До 31 грудня 2018

Здійснити технічну реалізацію та запуск веб-сайту

Виконати технічні роботи для запуску стартової версії веб-сайту

Здійснити програмування щонайменше трьох онлайн інструментів протягом 2019 року:

Інструмент розвитку демократичного шкільного середовища

Терміни технічної реалізації інших двох інструментів будуть обговорюватись з виконавцем, але не пізніше ніж 1 травня 2019 р. 

Технічні вимоги до сайту:

Використання відкритої універсальної системи керування вмістом для публікації інформації в інтернеті

Можливість перенесення/інтеграції розробленого та реалізованого функціоналу веб-сайту на Інтернет-ресурси іншої зацікавленої сторони (наприклад, Міністерства Освіти і Науки України

 

28 лютого 2019

31 березня 2019

Забезпечити технічну підтримку та доступ до веб-сайту

31 грудня 2022

Надавати технічну і методологічну підтримку за необхідності внесення змін у онлайн інструменти

31 грудня 2022

Вимоги до виконавців:

Мати досвід створення інтерактивних онлайн ресурсів.

Надати цінову пропозицію на вказані роботи до 1 листопада 2018 року.