fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

УВАГА!

ШУКАЄМО УЧАСНИКІВ ДЛЯ ШКОЛИ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ХАРКІВСЬКОЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ, ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ

Розумієте потребу в постійному розвитку своєї організації та її членів?Плануєте проведення перереєстрації ГО, та не знаєте з чого почати? Донори хочуть побачити зовнішній аудит організації і ви на стадії питання «як це зробити»? Постійно в пошуках ресурсів для реалізації ідей та програм? Зрештою, що таке, власне, громадська організація та як нею управляти? Якщо ви нічого або майже нічого не знаєте про відповіді на ці запитання, то вам просто необхідно стати слухачами нашої Школи!

Для кого? Школа організаційного розвитку проводитиметься для громадських активістів, волонтерів, представників ініціативних груп та зареєстрованих організацій – усіх, хто хоче осягнути основи організаційного розвитку. Захід передбачає 30 учасників з Харківської, Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей. 

Дата та місце проведення: 11-12 березня 2015 року, м. Харків. 

У програмі Школи: 

• Стратегічне планування в громадській організації 

• Побудова партнерства 

• Ефективне врядування. Політики і процедури

• Фандрайзинг. Мобілізація місцевих ресурсів 

• Гендерні аспекти організаційного розвитку

• Діалог як інструмент примирення 

• Майстерня по заповненню заявки для отримання гранту на організаційний розвиток 

Для проведення майстер-класів нами запрошено провідних українських тренерів! 

По закінченню школи, учасники отримають сертифікат! 

Вартість участі: безкоштовно! Організатори забезпечують учнів школи роздатковими матеріалами, харчуванням, кавою-брейк та проживанням. Оплату за проїзд забезпечує відправляюча сторона, проїзд буде компенсовано лише представникам організацій з Донецької та Луганської областей за наявності оригіналів квитків. 

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням до 23.00 2 березня 2015 р. https://docs.google.com/forms/d/1uND27utaDCTQb9v-gJAiNDgrJcZcyM-Jre1sJ23qfE8/viewform?edit_requested=true 

Відбір учасників відбувається на конкурсній основі. Перевага надаватиметься представникам малих міст, міст обласного підпорядкування, районів, сіл та селищ вказаних областей. 

Контактна особа – Ігнатьєв Станіслав, моб. тел. 063 059-50-77, 

e-mail: dyi@ukr.net

*******

Школа організаційного розвитку проводиться ІСАР «Єднання» спільно з Інститутом сталого розвитку за фінансування Уряду Швеції та завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проекту «Платформа розвитку громадянського суспільства»