fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

"Містечко USAID" працювало 19 вересня у Чернігові. Ряд білих наметів, де Агентство США з міжнародного розвитку представляли свої програми, які впроваджуються на Чернігівщині, виріс на Алеї Героїв у ніч на суботу. Впродовж дня тут презентували свою діяльність та спілкувалися з перехожими представники відомих у Чернігові громадських організацій, яким USAID надає підтримку.

Представники ІСАР "Єднання" у ході "Містечка USAID" представляли проект, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку - "Платформа розвитку громадянського суспільства".

У наметі ІСАР "Єднання" жителі Чернігова та гості свята мали змогу помріяти, якими змінами на краще можна змінити житті громади міста, спланувати конкретні кроки та дізнатися, яким чином громадські організації можуть активізувати громаду. Маленькі чернігівчани захоплено малювали "Щасливе життя мого міста", а той час як їхні батьки намагалися у правильному порядку розташувати кроки організаційного розвитку. Такі активності викликали жваву увагу чернігівців, що прогулювалися Алеєю Героїв напередодні Дня міста.

Mistechko USAID Chernihiv Mistechko USAID Chernihiv Mistechko USAID Chernihiv Mistechko USAID Chernihiv Mistechko USAID Chernihiv Mistechko USAID Chernihiv Mistechko USAID Chernihiv Mistechko USAID Chernihiv