fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

До участі в конкурсі запрошуються лідери та члени офіційно зареєстрованих неприбуткових організацій, що прагнуть розвинути спроможності до реалізації якісних адвокасі-стратегій.

Проект «Платформа розвитку громадянського суспільства», який впроваджується Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує конкурс для молодіжних лідерів на участь у навчальному візиті з питань адвокасі, який відбудеться у квітні 2016 року до неурядових організацій Республіки Польща.

Загальна мета проекту – посилення громадських та благодійних організацій України через надання грантів на навчання та організаційний розвиток. Навчальний візит до неурядових організацій Польщі покликаний допомогти молодіжним лідерам України перейняти один з найкращих східно-європейських досвідів у проведенні адвокасі-кампаній, у співпраці з владою задля участі в процесі вироблення політик та у контролі над їх виконанням.

Детальніша інформація - на порталі Платформи "Маркетплейс".