fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

У четвер, 25 лютого в м.Києві відбудеться круглий стіл "Фонд громади: дієвий інструмент локальної філантропії".

Фонди громад - вже понад 100 років відомий у світі формат роботи в громаді, покликаний розвивати філантропію в громаді, згуртовувати громаду для спільного покращення якості життя в самій громаді.

Пошук та залучення локальних донорів та фінансування від них протікає тим легше, чим очевиднішою, болючішою, нагальнішою для громади є проблема, вирішувати яку зібрався фонд. Впровадження принципів стратегічної філантропії за таких умов вимагає певної мужності, відваги від команди фонду громади, високого ступеню довіри до фонду від потенційного донора.

У ході круглого столу обговорюватимуться питання:

  • Як фондам громад вдається ставати в сьогоднішній Україні дійсними лідерами своїх громад, гуртувати людей, ініціативи, активності?
  • Які сервіси може надавати фонд для громади сьогодні: для донорів, для тих, хто потребує, для влади, для всієї громади?
  • Як фонд громад стає ефективним інструментом запровадження принципів і підходів стратегічної філантропії?

Учасники: Володимир ШЕЙГУС, виконавчий директор ІСАР «Єднання»; Аліна ПОРУМБ, директор програм стратегічної філантропії Асоціації взаємодії громад (ARC), Румунія; Лариса ПОЛЬСЬКА, голова правління Благодійної організації «Фонд громади міста Херсон «Захист»; Майя ДЖУРАБАЄВА, керівник проектів Фонду громади "Відродження Грицева", тренер-консультант з питань розвитку сільської громади. Модератор: Оксана РУДА, директор програм ІСАР «Єднання».

Якщо ви прагнете зробити своє місто чи село кращим, то ви потребуєте інформації про те, що таке фонд громади, як він працює, - приходьте, буде дуже корисно і практично!

Круглий стіл відбудеться у межах VIII Міжнародної конференції Українського форуму благодійників «Стратегічна філантропія: мистецтво змінювати світ». Зареєструватися до участі можна за посиланням: http://www.blagodiynist.info/anketa.htm