fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Ви працюєте у молодіжній громадській організації і прагнете, щоб життя молодих людей стало цікавішим? Ви бажаєте посилити спроможність Вашої організації у розробці проектів? Ви хочете, щоб голос молоді було почуто, а її думки частіше бралися до уваги?

Тоді запрошуємо Вас взяти участь у дводенному тренінгу «Розробка та управління проектами», який відбудеться 28-29 березня 2016 року у м. Київ.

Тренінг проводиться для представників інститутів громадського суспільства, що працюють з молоддю, у рамках проекту «Громадянське суспільство. Діалог для прогресу», який фінансується Європейським Cоюзом і реалізується Фондом Конрада Аденауера та ІСАР «Єднання» у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України.

Проведення тренінгу гарна можливість отримати нові навички та знання в питанні написання проектів та знайти нових партнерів та однодумців.

Програма заходу включає:

  • розробку проекту з використанням логіко-структурного підходу;
  • презентацію інформації про умови участі у конкурсі з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, що проводить Міністерства молоді та спорту.

Витрати на проживання та харчування здійснюватимуться за рахунок організаторів тренінгу. Проїзд – за рахунок учасників тренінгу.

Для участі у тренінгу потрібно заповнити до 20 березня 2016 року аплікаційну форму, що знаходиться за посиланням.

Відібраним учасникам буде повідомлено про участь у тренінгу до 22 березня.