fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Проект Громадянське суспільство. Діалог заради прогресу

Запрошуємо лідерів організацій громадського суспільства з Івано-Франківської та Закарпатської областей до подання заявок на участь у дводенній школі “Адвокація та діалог з питань політики”, яка відбудеться 21-22 квітня 2016 року у м. Івано-Франківськ.

Ви працюєте в організації громадянського суспільства, намагаючись зробити свій внесок у розробку і реалізацію рішень, що впливають на Вашу місцеву громаду? Ви бажаєте посилити спроможність Вашої організації, щоб мати вплив на місцевому та національному рівні? Ви хочете щоб голоси тих, кого Ви представляєте, були почутими і частіше бралися до уваги тими, хто приймає рішення? Тоді ця школа є гарною можливістю для Вас отримати нові навички та знання, знайти нових партнерів та однодумців! 

Програма навчання буде включати наступні сфери:

  • планування і проведення ефективних адвокасі кампаній
  • лобіювання, громадська, політична і суспільна діяльність
  • прийняття рішень органами влади і можливості впливу для громадських організацій
  • діалог з питань політики як механізм залучення громадськості   

Проект повністю покриває витрати, пов’язані з участю у школі.

Чекаємо на Ваші заповнені аплікаційні форми до 11 квітня  2016 року. 

У разі виникнення питань, просимо контактувати з Валентиною Дьомкіною за телефоном: 044 2010160 або поштою: csdialogue@ednannia.ua

***

Ця тренінгова школа запроваджується в рамках проекту «Громадянське суспільство. Діалог для прогресу», який фінансується ЄС і реалізується Фондом Конрада Аденауера та ІСАР «Єднання».