fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

21 і 22 квітня 2016 року в Києві відбулося вручення нагород переможцям Шостої незалежної Премії у сфері організації заходів Ukrainian Event Awards. Форум розвитку громадянського суспільства, який проводився ІСАР Єднання у співпраці з широким колом донорів та партнерів, отримав найвищу нагороду в номінації «Кращий конгрес/конференція 2015 року».

Друге місце в цій номінації здобула команда Агентства 42 за реалізацію "Київського Міжнародного Економічного Бізнес Форуму" для Асоціації "Інноваційний розвиток України", а третє - команда Forum One Ukraine за однойменний проект.

"Ця нагорода цінна передусім тим фактом, що її присудила професійна спільнота організаторів заходів. Тобто, це ті люди, які добре знають, чого вартує зробити подію для більш ніж 1000 учасників з усіх куточків України - і зробити це якісно, цікаво, змістовно, корисно! Пишаємося таким визнанням і дякуємо усім, з ким воно стало можливим: Агентству США з міжнародного розвитку, Уряду Швеції, Програмі розвитку ООН, Міжнародному фонду "Відродження", Фонду ім.Ч.С.Мотта, Адміністрації Президента України і звісно ж, технічним партнерам і підрядникам - компанії Arena CS!" - прокоментував отримання нагороди Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР Єднання.

Міжнародна Премія Ukrainian Event Awards - щорічний незалежний галузевий event-конкурс, в ході якого оцінюються творчі досягнення і професійний рівень організаторів спеціальних заходів. Ukrainian Event Awards - це визнання професіоналізму та винятковості організатора заходів на подієвому ринку. Це значимість проведених заходів для України і значимість України на міжнародній арені.

Детальніше про Форум: http://cd-platform.org/forum