fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

ІСАР Єднання запрошує до співпраці двох тренерок/тренерів зі створення та управління соціальними підприємствами для розробки та проведення змішаного тренінгового курсу.

Курс повинен бути розрахований на досвідчені організації, які працюють в громаді, здатні залучати фінансування в громаді та спрямовувати ресурси на її розвиток. Змішаний курс складається з дводенної ввідної зустрічі, трьох 5-ти денних семінарів-тренінгів та 5-ти навчальних модулів онлайн. Запланована зайнятість тренерів складає 56 робочих днів для кожного тренера (розробка концепції, розробка та проведення ввідної зустрічі, семінарів і онлайн модулів, супровід під час онлайн навчання, адаптація тренінгового курсу для самостійного онлайн навчання). Курс має розпочатись в березні і завершитись в грудні 2020 року.

Очікування від тренерів:

  • Розроблена концепція змішаного тренінгового курсу (15 тренінгових днів і 5 онлайн модулів)
  • Розроблені матеріали для проведення тренінгового курсу офлайн і онлайн елементів
  • Проведені тренінги-семінари і онлайн модулі тренінгу в період з березня по грудень 2020
  • Адаптований для онлайн навчання тренінговий курс.

Вимоги до тренерів:

  • Бути здатними сформувати компетентності представників організацій-учасниць проекту, необхідних для створення та управління соціальним підприємством;
  • Бути здатними надати консультаційну/навчальну підтримку командам організацій у створенні бізнес планів;
  • Бути здатними надавати консультації після запуску соціального підприємства організаціями-учасниками проекту;
  • Бути здатними створювати/розробляти/адаптувати матеріали для навчання онлайн (навчальний дизайн та зміст);
  • Надати докази своєї здатності розробити і провести тренінговий курс з створення та управління соціальним підприємством.

Умови роботи тренерів:

  • Витрати, пов'язані з проїздом, проживанням та харчуванням тренерів під час проектних заходів покриватимуться за рахунок проекту.
  • Орієнтовна сума гонорару 3000-3500 грн за день роботи тренера.

Тренери працюватимуть у взаємодії з координаторами проекту і міжнародними тренерами, залученими в якості консультантів. Для проведення семінарів-тренінгів можливе залучення консультантів з специфічних питань, необхідних для започаткування та управління соціальним підприємством. ІСАР Єднання відповідатиме за всі технічні питання, пов'язані з створенням курсу і адаптації його онлайн версії.

Зацікавлених тренерок та тренерів просимо надати своє резюме, цінову пропозицію та підтвердження досвіду розробки та проведення подібних курсів. Без підтвердження такого досвіду резюме не розглядатимуться.

Зацікавлених тренерів та тренерок просимо надсилати документи на пошту donets@ednannia.ua. Останній день подачі документів - 10 лютого 2020 року.

***

Проект "Розвиток громад в Україні через соціальне підприємство" має на меті сприяти сталому розвитку громад завдяки підвищенню спроможності місцевих НУО генерувати дохід для розвитку громади, покращення їхньої фінансової життєздатності і незалежності. Мету буде досягнуто через навчання та консультування місцевих організацій щодо заснування та управління соціальними підприємствами. Розвиток НУО відбуватиметься завдяки змішаному навчанню, яке передбачатиме тренінги офлайн та онлайн а також вивченню найкращих місцевих та міжнародних практик.

Проект реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Організацією IZ – Vielfalt, Dialog, Bildung (Австрія).