fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45
Розумієте потребу в постійному розвитку своєї організації та її членів? Плануєте проведення перереєстрації ГО, та не знаєте з чого почати? Донори хочуть побачити зовнішній аудит організації і ви на стадії питання «як це зробити»? Постійно в пошуках ресурсів для реалізації ідей та програм? Зрештою, що таке, власне, громадська організація та як нею управляти? Якщо ви нічого або майже нічого не знаєте про відповіді на ці запитання, то вам просто необхідно стати слухачами нашої Школи!

Для кого? Школа організаційного розвитку проводитиметься для громадських активістів, волонтерів, представників ініціативних груп та зареєстрованих організацій – усіх, хто хоче осягнути основи організаційного розвитку. Захід передбачає 30 учасників з Сумської, Харківської та Полтавської областей.

Дата та місце проведення: 21-22 лютого 2014 року, м. Суми. 

У програмі Школи: 

• Стратегічне планування в громадській організації

• Ефективне врядування. Політики і процедури.

• Фандрайзинг. Мобілізація місцевих ресурсів

• Ефективний PR в громадському середовищі

• Соціальне партнерство і форми громадської участі.

• Технічні спроможності (Google tools)

• Діалог як інструмент адвокаційних кампаній.

• Майстерня по заповненню заявки для отримання гранту на організаційний розвиток

Для проведення майстер-класів нами запрошено провідних українських тренерів!

По закінченню школи, учасники отримають сертифікат!

Вартість участі: безкоштовно! Організатори забезпечують учнів школи роздатковими матеріалами, харчуванням, кавою-брейк та проживанням. Оплату за проїзд забезпечує відправляюча сторона.

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням до 23.00 17 лютого 2015р.

Відбір учасників відбувається на конкурсній основі. Перевага надаватиметься представникам малих міст, міст обласного підпорядкування, районів, сіл та селищ вказаних областей.

Контактна особа - Діброва Владислав, моб. тел. +38(066)924-01-03,

e-mail: spc@spcngo.org

*******

Школа організаційного розвитку проводиться ІСАР «Єднання» спільно з Центром соціального партнерства за фінансування Уряду Швеції та завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проекту «Платформа розвитку громадянського суспільства»