fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Шановні грантери, дорогі друзі!

Ми постійно прагнемо вдосконалювати адміністрування грантових конкурсів. Покращуємо процедури, вносимо зміни до політик та положень. Відстежуємо законодавство та реальні потреби грантерів. Намагаємося бути ще більш доступними, мобільними, дружніми. Нарешті, запускаємо онлайн подачу заявок на грант! Відтепер вам не потрібно готувати багатосторінкові документи у Word, турбуватися про їхнє збереження, надсилати купу листів поштою - усе це можна зробити легко та просто прямо у вікні вашого інтернет-браузера!

Щиро сподіваємося, що наші зусилля дійсно полегшать вам роботу з подачі заявки на грант. Особливо тішить, що "Інструмент самооцінки організаційного розвитку" теж доступний онлайн! Тож тепер процес оцінки більше схожий на гру, ніж на серйозне тестування, а відтак відбуватиметься швидше та легше!

Створення такої системи онлайн аплікації - це унікальний досвід для України. Приємно, що від початку до кінця він був зроблений силами працівників ІСАР Єднання та українських ІТ-спеціалістів. Зрозуміло, що перший час система може працювати не стабільно - просимо поставитися до цього із розумінням. Будь ласка, допоможіть нам виявити всі недопрацювання, щоб система стала дійсно зручною для вас: повідомте про виявлену помилку або збій поштою support@ednannia.ua і ми зробимо все можливе, щоб якомога швидше виправити ситуацію! 

Якщо ви хочете подати заявку на грант з організаційного розвитку на наступне засідання Відбіркового комітету, будь ласка, зареєструйтеся тут, перейдіть у меню "Заявки" та оберіть пункт "Подати заявку на грантовий конкурс". Пишіть нам на support@ednannia.ua якщо процес онлайн аплікації становитиме труднощі чи викликатиме запитання.

Щиро ваші,

команда ІСАР Єднання