fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Microphone at conference

Майже кожному з нас доводилося хоча б декілька разів виголошувати публічні промови, тож і хвилювання перед такими виступами всім знайоме. Цьому феномену присвячені знамениті слова Марка Твена, який одного разу помітив, що є всього два типи промовців - ті, хто хвилюються перед виступом і ті, які брешуть, що не хвилюються...

Як підготуватися до виступу? З чого складається хороша промова? Як вплинути на аудиторію, яка нудиться? Що важливіше - зміст промови чи харизма промовця? Доєднуйтеся до нашого вебінару та дізнайтеся про головний секрет вашої "оскарівської" промови!

Ведуча вебінару - Вероніка Селега - понад 6 років викладає курс ораторського мистецтва. У минулому - телеведуча та автор телевізійних програм, досвідчений PR-менеджер та керівник відділу реклами. Засновниця Школи публічного виступу "Арістотель".

Щоб доєднатися до вебінару, перейдіть будь ласка, на відповідну сторінку порталу Маркетплейс та клікніть на кнопку "Залишити заявку". У день проведення вебінару відкрийте цю ж сторінку порталу і вас автоматично буде під'єднано до вебінару. Платформа для проведення вебінарів дає можливість ставити запитання у режимі реального часу, тому, будь ласка, підготуйте перелік таких питань до ведучої, якщо у вас є така потреба.